Terma & Syarat

POLISI PEMBELIAN

Setiap item yang dibeli tidak boleh dibatalkan apabila telah berjaya membuat bayaran. 

POLISI PENGHANTARAN

Pesanan akan diproses dan diterima dalam masa 3 hingga 4 hari perniagaan, iaitu Ahad hingga Khamis. Kami tidak memproses pesanan pada hujung minggu, jadi pesanan yang ditempatkan pada hari Jumaat dan Sabtu biasanya akan dihantar pada hari Ahad. Pesanan yang dibuat pada hari cuti am akan diproses pada hari perniagaan berikutnya.

Semua pesanan akan dihantar dari HQ kami di Kota Bharu, Kelantan. Pesanan yang diletakkan selepas pukul 12:00 biasanya diproses pada hari perniagaan berikut. Semua pesanan akan dihantar melalui PosLaju Malaysia.

Kadar Pengiriman dinyatakan dalam setiap item produk. Sila pastikan pilihan adalah besesuaian mengikut lokasi anda.

PROSES PENGHANTARAN

Apabila item anda telah dihantar, kami akan menghantar e-mel yang mengesahkan penghantaran anda dan memberi anda nombor penjejakan anda.

KESILAPAN PENGHANTARAN

Kami tidak bertanggungjawab jika alamat yang salah diletakkan semasa proses pembayaran. Sila pastikan alamat pengebilan dan penghantaran anda betul sebelum memproses pesanan anda. Sekiranya kami membuat kesalahan, kami akan bertanggungjawab sepenuhnya terhadap pesanan asal yang dibuat untuk anda tanpa bayaran.

POLISI PEMULANGAN DAN PEMGEMBALIAN WANG

Item yang rosak akan diganti apabila disahkan layak. Manakala polisi pemgembalian wang tidak disediakan, sila pastikan item yang dipilih adalah betul sebelum membuat bayaran.